De eerste paal is geslagen!
De eerste paal is geslagen!

De eerste paal is geslagen!

Op woensdag 19 december sloegen we de eerste paal voor de bouw van landgoed Groot Bijstervelt. De bouw is hiermee officieel begonnen.

Landgoed Groot Bijstervelt in Oirschot kent een rijke historie. En aan die historie voegen we stap voor stap en nieuw hoofdstuk toe. Want in 2019 ontpopt zich hier langzaam een levensloop bestendig zorgcomplex. Een zorgcomplex waar ouderen met dementie of een zorgvraag kunnen verblijven. Maar ook mensen die behoefte hebben aan herstelzorg, kunnen hier terecht. Waardigheid en ontzorgd wonen staan centraal.

Landgoed

Het landgoed kenmerkt zich door een prachtige natuur. Eeuwenoude bomen sieren het terrein. Te midden hiervan staan het kasteel en de kapel. Deze gebouwen ondergaan momenteel een complete renovatie. En met het slaan van de eerste paal startte ook de bouw van het Koetshuis en de Residentie officieel.

Samenwerking

VB2 vastgoed ontwikkelt dit landgoed in opdracht van Groot Bijstervelt BV. Een prachtige samenwerking die goed in de portefeulle van VB2 vastgoed past.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Landgoed Groot Bijstervelt? Bekijk dan de Facebook-pagina. Zodra de website online is, informeren wij u hierover.
Wilt u meer weten over de diensten van VB2 Vastgoed? Neem dan hier contact met ons op.